download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 165/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Търговия на едро с полимерни фолиа и гъвкави опаковки на основата на полиетилен, полипропилен и полиамид. Богата гама от торби с печат, биг-бегси, сезали. Предлагаме и транспорт в рамките на страната.
Проектиране, доставка и монтаж на складови и архивни стелажи. Представител за България на испанския производител на складови системи Esmena, S.L. Продуктовата гама на фирмата включва: - Полични стелажи; - палетни стелажи (конвенционални и Drive-in); - конзолни; - подвижни архивни стелажи; - етажни конструкции (мецанини).
Производство, продажба и монтаж на метални блиндирани врати за апартаменти, офиси, складови помещения.
Фирма “Камини-Евростандарт” ООД е основана през 2006г. в София. Основната дейност на фирмата е проектиране, изработка и монтаж на камини и на изделия от скално-облицовъчни материали. Нашата фирма предлага на своите клиенти разнообразие от камък, като: варовик, травертин, мрамор, гранит, оникс, гнайс..., богатство на цветове и модели. Дизайнът на камините се разработва, като се следят съвременните тенденции и модни направления, но и запазваме духа към старинното и класическото майсторство повечето ни майстори са с над 7-8 години опит в тази работа.
"Солис" ЕООД произвежда всички видове щори - венециански, вертикални, външни ролетни от PVC и алуминий. Фирмата произвежда още: гаражни врати, охранителни ролетки, врати-хармоника, противонасекомни мрежи. От две години Солис разполага с пълно оборудван цех за производство на PVC и алуминиева дограма.
Габровски Лайт предлага разнообразни продукти в сферата на осветлението: битово, професионално, външно, градинско, фасадно, декоративно, улично. Най- големият търговски представител в България на “SLV” и “PAULMANN“ - Германия. Отлична възможност за избор на осветителни тела с магазини в София, Варна, Пловдив, Велико Търново и Русе.
Производство и търговия с училищна офис и друга мебел
Заготовка и монтаж на арматурно желязо. Търговия с метали.
Електро услуги и ГРЪМООТВОДИ Предлагаме професионално изграждане и ремонт, възтановяване и подръжка на всички видове електрически инсталации. Мрежи ниско и средно напрешение.Окабеляване.Интернет.Кабелна TV. Откриване и отстраняване на аварий, къси съединение и нередности. Монтаж,демонтаж,преместване и ремонт на електро : / излази, табла,съоръжения, ключове, контакти, кутии, осветителни тела, луни, прожектори, вентилатори и др./ Свързване на бойлери(боилерни табла),печки,абсорбатори,перални,миялни и др. ГРЪМООТВОД(мълниезащита) и заземители.Градинско и парково осветление.Енергоспестяващи решения. Консултаций и идеи.Фактури.Срок на изпълнение.Извършваме и други специфични дейности по част електро. Оглед на място. alex49@abv.bg тел:02/9316846,0885394123 - инж.Александър Александров
Високо строителство.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.