download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 178/208 (2080 фирми общо)следваща >>
УИНМАШ ООД е официален представител на немска / KMW Engeneering GmbH /, италианска / PERTICI S.p.A /, унгарски и ред турски фирми предлагащи уреди, машини, автомати и цялостни компютъризирани поточни линии за производство на дограма от ПВХ / PVC / и алуминий, стъклопакети и щори. Предлагаме консултации / относно необходими мощности, пространство, необходими електрически мощности, въздух по налягане и др. /, доставка до желано от клиента място, монтаж, пускане в експлоатация, обучение на персонал, гаранционна поддръжка и след гаранционен сервиз. Работим активно с голяма част от банки и лизингови къщи / възможност за лизинг/.
Обяви на недвижими имоти от Велико Търново, Арбанаси, Еленски балкан, Варна, София, Пловдив, Бургас - оферти - продава, купува - апартаменти, къщи, парцели.
Топлоизолации, хидроизолации, изолации, саниране, алпинисти, миене на прозорци, алпийски способ, озеленяване, метални конструкции, врати, огради, решетки, парапети, сандвич панели.
Продажба и монтаж на слънчеви колектори. Продажба и монтаж на климатици с марка TOSHIBA и MIDEA. Изработка на вентилационни системи.
Диамантени тръби за желязобетон /боркорони/, диамантени инструменти от висока технология. Рециклаж. Имекс - ДТП ООД въвежда нова дейност на пазара на диамантени инструменти: висококачествено рециклиране на Вашите боркорони, всички размери - от ф 12 до ф 1200.
Огъване на профили за PVC дограми.
Алуминиева и PVC дограма - изработка, доставка и монтаж. Структурни и окачени фасади, фасадни панели и облицовки, еталбонд. Стъклени витрини и врати, плъзгащи врати, душкабини. Монтаж стъкла, огледала. Посредничество при покупко-продажби и наеми на недвижими имоти.
Проектиране, доставка и монтаж на индустриални стелажи и системи за складиране на стоки. Специални складови системи. Представителство на италианската фирма Мetalcoop s.c.a.r.l. за територията на България. Системи за магазинно обзавеждане-cупермаркети, магазини – от всеки тип, аптеки, касови места. Метални гардеробчета за съблекални. Електро материали. Непромокаеми облекла.
ББ Пропътиз е агенция за недвижими имоти утвърдена в България. Ние продаваме имоти и инвестираме в строителство на качествени сгради. ББ Пропъртиз е сравнително млада, но вече успяла да се утвърди като една от качествените агенции за недвижими имоти в България. Нашият лесно достъпен и редовно обновяван уебсайт съдържа разбираема и подредена информация за избрани недвижими имоти в България, както и няколко секции с полезна информация, на разположение на нашите клиенти. Пакетите за огледи, които предлагаме са напълно безплатни, в случай на закупуване на недвижим имот, и ще ви дадат възможност да посетите имота, който харесвате, както и околностите, придружени от консултант, готов да отговори на всички Ваши въпроси. Основана през 2005, ББ Пропъртиз бързо се утвърди на Българския пазар. Професионалното обслужване, комбинирано с прочутата гостоприемност на местните жители вече е направило доволни стотици клиенти.
SG Group Ltd. - внос и дистрибуция на търговско и хладилно оборудване и обзавеждане - хладилни витрини, инсталации, стелажи, касови модули, кошници и колички, турникети и всичко останало за търговските обекти. Изграждане и проектиране на Супер и Хипермаркети, Cash & Carry, DIY, Магазини за бяла и черна техника, бутици, специализирани магазини.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.