download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 175/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Архитектурно бюро "Ламбрев и Матов" е със седалище в град София и разполага с голям брой висококвалифицирани архитекти и инженери. Ние имаме капацитета да проектираме както в България така и в чужбина. Дейността на бюрото е от следните области на архитектурно проектиране: проектиране на жилищни, административни, спортни зали, хотели, промишлени и селскостопански постройки, почивно домове, детски градини, интериор, както и ландшафта архитектура. В нашата дейност се стремим да предоставяме на клиентите най-добрата услуга, но не и за сметка на качеството.
Коркови и синтетични тапи, стенни и подови коркови облицовки.
* Пластмасови мебели * Мебели от PVC и AL * Мебели от метал * Верзалитови плотове за маси * Основи за маси * Чадъри * Градински люлки * Врати
Триизмерно проектиране, компютърна визуализация и изпълнение на уникални окачени тавани, преградни стени, предстенни обшивки, шумо- и топлоизолации, камини, колони, стелажи, апликации, декорации и всичко с гипсoкартон KNAUF, Knauf Cleaneo ! Скрито осветление, фигури, уникални шпакловки, боядисване с ефекти. Луксозни изпълнения с интериорни декоративни шпакловки и мазилки на "Ceresit.
Импала Корк Стил предлага корков паркет (със залепване и система "Униклик" - сглобяем), облицовки за стени и тавани от корк, технически корк на листа и ролки, коркови тапи. Директен внос от Португалия.Коркът е най-добрият природен топло и шумо изолационен материал!
Продажба на метали и заготовки на арматурно желязо в Пловдив и София.
Строймакс България ООД е строителна компания, успешно развиваща се в изграждането на жилищни и административни сгради. Нашата дейност обхваща всички етапи на инвестиционния процес – от проучването и проектирането, през различните фази на строителството до окончателното завършване на обекта. Акцент в работата ни е постигането на високи стандарти за качество на нашия продукт във всички негови измерения – функционалност, естетика, материали, изпълнение – и при това – на разумни цени за крайния потребител.
MEBELIWORLD - мебели от масив. Реставрация, копия на мебели, интериор, обзавеждане, проектиране, естествена дьрвесина, дизайнерски, луксозни, офис мебели, спални комплекти, легла, кухни, столове, маси, гардероби, обзавеждане за хотели, офиси, жилища, ресторанти.
Плочки, дизайн, подови настилки, облицовки, мозайка, хай-тех, обзавеждане, интериор, алуминиеви плочки, аерограф, интериорен дизайн, интереорна декорация, декорация за стена, домашно обзавеждане, обзавеждане за баня, хотели и заведения.
Производство на барбарони,пуфове,мека мебел-барбарон.Барбарона представлява великолепен фотьойл, удобен за релаксиране,и почивка. Разнообразие от цветове барбарони и пуфове (табуретки). Дейността ни е производство на разнообразни модели от екокожа и дамаски на най-ниски цени.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.