download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 167/208 (2080 фирми общо)следваща >>
• Проектиране, изработка и монтаж aлуминиеви тръбни парапети с високо качество и специални електрооксидирани и PVC покрития в широка цветова гама - инокс, злато, натурален и оксидиран AL, орех, чам, дъб. Специален дизайн за вашата архитектура. • Изработка на изделия от ковано желязо: парапети, огради, решетки, врати и др. • Производство и търговия с всички видове алуминиеви профили и аксесоари. • Изработка и монтаж на алуминиева и PVC дограма. • Изпълнява всички видове довършителна работа.
Фирма "Геосинмат-ВБ" ООД е специализирана в продажбата и инженеринга на геосинтетични и хидроизолационни материали. Основните продукти, предлагани от дружеството са пълната гама геосинтетични материали - Геомрежи, Геомембрани, Геотекстили, Геокомпозити, Геоклетки, Габиони, Бентонитови хидроизолации, както и Тампониращи цименти и Инжекционни разтвори. Дружеството извършва също така монтаж на геосинтетични материали, инженеринг и полагане на фундаментни хидроизолационни системи, отстраняване на водни течове посредством тампонажни и инжекционни работи.
Имаме удоволствието да предложим на Вашето внимание професионално санитарно-хигиенно оборудване /дозатори за течен сапун, съдържатели на тоалетна хартия и кърпи за ръце, сешоари/ и консумативи за него, предназначено за сервизни помещения в обществени сгради, хотели, клиники, заведения, офиси и производствени фирми в хранително вкусовата промишленост, във връзка с новите изисквания на Европейския съюз и системата ХАСАП /HACCAP/. Висококачествените материали вложени в производството на продуктите /ABS пластмаса - удароустойчива, негорима; стомана; хром/, гарантират тяхната дълготрайна употреба. Лесни са за поддръжка и със семпъл дизайн. Фирмате производителки са: „EKAplast", „Katrin" и „Splast"-Полша. Притежават сертификат за качество ISO9001. Ние предлагаме безплатна консултация и монтаж, договори за сервизна поддръжка, както и двугодишна гаранция за доставено оборудване при ползване на оригинални консумативи и при експлоатация съобразена с изискванията на производителя. Очакваме Ви!
LIfe Sleep Center официален дистрибутор на ортопедични матраци с марката Life, както и серията Вискостар – матраци от вискоеластична пяна с памет, произведени с технология на НАСА.
Управление на активи, aрхитектура, екстериор, интериор, обзавеждане, остойностяване на обекти, количествени сметки за инвеститори, консултантски услуги в сферата на недвижимите имоти, анализи, прогнози и стратегии за развитие, търговия с недвижими имоти, инвестиране.
Строителство, ремонт и реконструкция на промишлени и жилищни сгради, ел. и ВиК инсталации, облицовки и настилки от естествен камък, сглобяеми къщи, вилни селища, интериорни и екстериорни решения, топлоизолации и декоративни мазилки, алпинисти.
Фирма "STOPER" e официалeн вносител на слънчеви бойлери и слънчеви колектори с вакуумно-тръбна система на затопляне. Предлагаме цялостни системи за БВГ на много атрактивни цени, с много високо КПД и бързо възвръщане на инвестицията.Ако вие желаете да използвате пълноценно енергията на слънцето - не чакайте. Обърнете се към нас и нашите експерти ще ви дадат съвети във вашето начинание.
Седмичен вестник за ново строителство, строителни материали и машини. Съдържа информация за новите технологии, материалите и техниката в строителството; за недвижимите имоти и архитектурата; синтезирани и съдържателни статии, интервюта и анализи.
Продажби и услуги в областта на полагането на подови настилки - естествени, ламинирани и трислойни паркети. Сред предлаганите от нас продукти може да намерите още и: лепила, грундове, лакове первази и др. Безплатен транспорт в рамките на гр. София.
FLISEN произжежда циментово лепило за фаянс, теракота, гранитогрес, YTONG, стиропор, минерална вата. Гипсова мазилка, гипсово лепило, гипс-шпакловачна маса, полимерна мазилка, пръскана мазилка, termo-лепило, стиропор (за фасада), стъклофибърна мрежа (за фасада), дюбели (за фасада), грунд, латекс, бетонконтакт, PVC ъгъл (с мрежа, за свод, окапващ), алуминиев ъгъл.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.