download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 159/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Офая Декор предлага специализирано търговско обзавеждане за магазини. Обзавежда магазини с щендери, стелажи.
Предлагаме Ви вашата екологична сглобяема къща, която не само ще е направена по индивидуален проект като Вашия уютен дом, но е и изключетелно енергоефективна - спестявайте от икономия на електроенергия. Дървената конструкция е стабилна и лека, сглобяемите къщи, направени по тази технология са признати навсякъде по света
Продажба и поддръжка на електроинструменти Sparky. Голям асортимент от бормашини, винтоверти, шливовачни и полиращи машини, перфоратори, къртачи, триони, фрези и други електро интрументи, както и сервиз и части за тях.
Ново строителство и ремонт.
Магазин на майстора - всичко под един покрив за Вашия дом, офис, фирма - търговия със строителни материали, инструменти, Ел. и ВиК части, крепежни изделия, лепила, бои.
Търговия на едро и дребно за българска PVC дограма "VIVA PLAST" и немски обков "SIEGENIA". Едновременно и красиво и на достъпни цени.
Фирмата е вносител на домофони и видеодомофони - FARFISA ITALIA, контрол на достъпа- SPAZIO ITALIA, Автоматизация на хотели - LAB NET, Автоматизация на врати (плъзгащи, радиални и гаражни) - GENIUS, Антени за охрана на стока - ANTITACCHEGGIO ITALIA. Продажба на двигатели за ролетни врати - АСМ, кабел - ELAN, ел. материали - OLAN, тръби и гофре за вътрешен и външен монтаж с UV - PM PLASTIC MATERIALS. Фирмата извършва и монтаж на техниката.
Фирма "ПЕР - Е - СТРОЙ" ООД се занимава с производството и продажбата на интериорни и блиндирани врати, мебели и обзавеждане за дома и офиса. Предлага високо европейско качество на добри цени. Високо стандартизирано оборудване. Дизайнерски проекти и бутикови мебели за дома и офиса.
Изграждане на системи за водоснабдяване и канализация по безизкопни технологии. Инженеринг на системи за газификация, отопление и енергийна ефективност. Строителство на сгради и съоръжения.
Черноморски Водолазен Център предлага широка гама от подводно-технически дейности: ремонт и реконструкция на хидротехнически съоражения, ремонт на плавателни съдове, строителство и ремонт на подводни и надводни съоръжения, ремонт на докове, водолазни огледи, подводно рязане и заваряване и много други.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.