download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 152/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Производство на телескопични подпори,триноги,глави,шпан апарати,скеле(модулно) и преносими подемници с товароносимост 250кг.
Строителна компания "ФИЛТО - С" ООД е основана на 20.07.1990г. като 100% частно дружество. Фирмата строи и продава луксозни апартаменти на територията на София; офиси и магазини за подажба и под наем. Бъдещо строителство в кв. Мотописта; в началото на април 2007г. започва строителство на голям затворен комплекс на Околовръстен път и Симеоновско шосе.
Заваряване и монтаж на водопроводи, газопроводи и технологични тръбопроводи от полиетилен и полипропилен. ВиК. Отоплителни и соларни инсталации.
Производител на просечена ламарина. Изработка на метални врати, парапети, огради и покривна ламарина (Lt).
Алуминиева и PVC дограма,окачени тавани преградни стени от гипсокартони. Мебели по поръчка
Керамични окачени вентилируеми фасади CREATON Дървени окачени вентилируеми фасади PRODEMA Етернитови окачени вентилируеми фасади Керамични керемиди с 50 години гаранция и специални аксесоари за покриви Екстериорна и интериорна подова керамика Дървени интериорни облицовки, настилки (паркети) и окачени фасади Стъклени тухли за фасади, интериори и настилки - SOLARIS (Германия), VITRABLOCK (Чехия) и VETROARREDO (Италия) Акрилни куполи и ленти за покривно осветление Димоотводни люкове Акрил на листа за екстериор и интериор
4WINE предлага специализирано търговско обзавеждане за вино и алкохол за магазини, супермаркети и хипермаркети; модули за вино за енотеки, винарни и изби; стелажи, рекламни щендери; ресторантьорски колички, кутии за вино, луксозни бизнес подаръци.
Производство, доставка, монтаж и сервиз на термоизолирани секционни гаражни и индустриални врати, претоварни хидравлични рампи, термоизолиращи ръкави, изолиращи завеси от PVC - фолио. Всички изделия отговарят на стандартите за качество и изискванията за безопасност на Европейската общност. Осигурено е гаранционно и извънгаранционно обслужване.
Търговия, внос и износ на крепежни изделия. Производство на дюбели за топлоизолационни плоскости. Официален дистрибутор на FM Friulsider Spa Italy-дюбелна техника (анкери, дюбели, професионално закрепване в строителството и индустрията). Официален дистрибутор на Крез Електрик Б-я - ръчни ел. инструменти.
Окачени фасади - еталбонд, гитенакс, керамика, стькло, пластикбетон. Кнауф, шпакловки, дограма. Дизайн на фасади. Интериор, мебели. Консултации.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.