download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 161/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Фирма "БУЛПАРКЕТ ООД" е специализирана във всички видове паркетни услуги, от доставката на основните материали и допълнителни компоненти до монтажа и гаранционното обслужване на подовата настилка. Фирмата разполага с квалифицирани и отговорни специалисти за всички дейности относно паркетните услуги. Фирма "БУЛПАРКЕТ ООД" е официален представител на паркетна фабрика "КАМЧИЙСКИ ДЪБ" - с. Долни Чифлик – лидер в добива, обработката и производството на паркет и первази от масивна дървесина.
Фирма за производство и монтаж на слънцезащитни продукти. Щори. Дограма. Сенници.
Производител на спортно оборудване за карате, бокс, борба, джудо, фитнес, гимнастика: боксови чували, круши, чучела, боксови рингове, татами, покривала, дюшеци, лежанки и др.
Всичко за пенобетон FETON: оборудване за производство на пенобетон, пенообразувател, замазки от пенобетон, изграждане на стени от пенобетон, тухли от пенобетон, консултации и обучение на персонала и др.
"Хебо-Бул" ООД извършва монтаж на сглобяеми постройки от файбер-циментови панели. Фирмата е директен вносител на висококачествени контейнери, фабрична изработка от галванизирана ламарина, сандвич панел или файбер цимент. Индивидуални решения. Полиестерни кабини, резервоари за течности, шатри с широко приложение.
Докоснете се до естетичните решения на италианските дизайнери чрез кухненските уреди за вграждане и мебелите от старо тиково дърво на Конелиано.
Търговия със строителни материали
Строително-монтажна дейност и довършителни работи, ниско и високо строителство.
Производство и търговия на строителни лепила, бои за вътрешно и външно боядисване, хидроизолации.
Мебелни магазини. Мебели от Италия за дома, офиса и хотела, осветителни тела, килими и аксесоари. Цялостни интериорни решения.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.