download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 162/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Декорация на алуминиеви профили, електростатично прахово боядисване на профили и детайли с дължина до 6 метра, производство, доставка и монтаж на алуминиева и пластмасова дограма /врати и прозорци/, мрежи против насекоми, интериорни щори "РОЛПЛАСТ", система за топлоизолация "ВИДИРА", алуминиеви профили за дограма "ЛОРЕНЦО ЛАЙН" ТУРЦИЯ.
Строителство и недвижими имоти. Гарантирано качество, компетентно обслужване. Строителство, ремонтни и реставрационни услуги, обзавеждане и дизайн. Посредническа дейност. Юридическа консултация.
Производство на мебели. Обзавеждане по индивидуални проекти.
Епоксидни, акрилни и полиоретанови подови настилки в хранително-вкусовата промишленост. Индустриални промишлени подови настилки с високо натоварване /3 - 15 тона/. Настилки за спортни зали и терени. Тенис кортове и фитнес зали. Хидроизолации на покриви, балкони, гаражи и басейни. Топлоизолации с минерална вата за ПГС. Антикорозионна защита на желязо и бетон за всяка среда. Водоуплатняване на фуги и течове.
Ние изграждаме: • Жилища (едноетажни жилища, дуплекс жилища, мотели, бунгала) • Сглобяеми офис-постройки и двуетажни жилища • Офис-сгради, администрации • Сглобяеми сгради, предназначени за столова • Сглобяеми сгради, предназначени за спални • Сглобяеми постройки, предназначени за търговия - контейнери, фургони, павилиони, магазини • Сглобяеми постройки със социални функции
Търговия на едро и дребно на строителни материали и части за парно отопление. Услуги - монтаж и сервиз на парни инсталации на газ и твърдо гориво.
Фирма ХЕРМЕС е частна фирма, създадена през 1992г. с дейност отопление, вентилация и климатизация. Обособени са проектантско-конструкторски отдел, производствен цех, търговско-консултантски отдел и монтажно-сервизен отдел. Екип от висококвалифицирани проектанти и конструктори работят върху изработване на проекти и внедряване на нови изделия.
Проектиране, производство и монтаж на мебели за дома и офиса.
Основната дейност на ХИДРОРЕСУРС ПРОЕКТ ЕООД е изработване на проекти за ХТС, ХМС, ВиК (фази - идеен, технически и работен проект). Обхват на дейността ни: - проектиране на ВЕЦ, МВЕЦ и деривационни съоръжения - проектиране на напоителни системи, корекции на реки, бентове и др. - проектиране на улични и сградни ВиК системи - проектиране на специализирани укрепителни съоръжения - пилоти, анкери, шлицови стени - проекти за рехабилитация и модернизация
“Югимконструкшън” ООД е строителна организация насочила основната си дейност към проектиране и изграждане на сглобяеми едноетажни и двуетажни къщи, вили, заведения, бунгала. Младия инженерен екип е отлично подготвен и работи за да задоволява всички нужди и желания на клиентите, съобразно с действащите норми и изисквания.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.