download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 158/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Озеленяване - проектиране, изграждане на градини. Аранжиране с цветя, декорация на сватбени тържества. Абонаментни услуги - доставка на живи цветя, поддръжка. Коледна и празнична украса.
Новалис АД произвежда PVC дограма с доказано качество, използвайки системите за врати и прозорци с марки VEKA, Profilink и френската TRYBA. Професионални консултации, доставка и монтаж, гаранционно обслужване. Точно и прецизно изпълнение. Произведените от прозорци са с 10 години гаранция. За улеснение на клиентите е предоставена и въможност за дограма на изплащане.
Добив, обработка и търговия на Ивайловградски гнаисов камък - неоформен, оформен, изрески, настилка, кокали, камък за зидарии и всичко останало по заявка на клиент.
ЕВРОХАУС - България ООД, гр.Пазарджик предлага на Вашето внимание, произвежданите от нас: сглобяеми къщи, бунгала, фургони, контейнери, гаражи, халета, метални конструкции, хладилни складове, модулни бензиностанции, модулни газстанции и др.
Кухни и кухненски мебели, вратички, интериорни врати
Фирма "Кротекс" изработва метални конструкции, огради, решетки, парапети, врати за апартаменти и мазета по индивидуален проект.
Вносител и изпълнител на висококачествени настилки и стенни облицовки за обществени сгради, луксозни дървени и ламинирани паркети, мокети и мокетни плочи с марката Tarkett International. Гаражни и индустриални врати с марките Crawford, Normstahl, New England Door.
Промишлено и гражданско строителство, пречиствателни станции за питейни води, депа за твърди битови отпадаци, водопроводи, канализации, помпени станции, водохващания, укрепване на свлачища, корекции на реки, подприщителни съоражения и обекти на газозащитата.
Фирмата е специализирана в областта на проучвания, проектиране, модернизации, реконструкции и ново строителство на хидротехнически и водопреносни и водопречистващи системи: -Язовирни стени; -Хвостохранилища; -Корекции на реки; -Стабилизиране на свлачища; -Магистрални водопроводи; -Дъждовни и битови канализации; -Пречиствателни станции за питейни и отпадни води; -Пътища; -Жилищни и обществени сгради. Разполага със собствен кофраж система NOE и специална окомплектовка кофражи за цилиндрични повърхности. Има два основни производствени района -София и Кричим. Притежава голям и разнообразен машинен парк с висококвалифициран инженерен, технически и изпълнителен персонал.
НЕОМАТ ООД развива своята дейност в областта на сухото строителство /окачени тавани, преградни стени, предстенни обшивки, сухи мазилки/ и свързаните с него допълнителни дейности /Ел. инсталации/ и др. дейности.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.