download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 166/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Озеленяване на офиси, дворове, градини. Поддръжка на интериорно озеленяване. Изграждане на поливни системи.
“КИМО”ООД беше основана през 2003 г. и като компания с интереси в сферата на недвижимите имоти, туризма и свързаните с тях услуги. От 2005 г., следвайки желанието си да бъдем колкото се може по-полезни на клиентите си, ние разширихме дейността си и днес имаме немалко успешно завършени проекти в сферата на архитектурата и строителството. Ние предлагаме изключително разнообразие от услуги - от откриването и закупуването на недвижим имот до неговата поддръжка и идеята да Ви помогнем да построите мечтите си.
Алекс мебел ЕООД има дългогодишен опит в дизайнерското проектиране, разработване и производство на корпусни мебели, барово обзавеждане, сауни и други.
Ес Ка Ве Трейд ООД предлага луксозни интериорни и екстериорни решения от Technistone - технически камък, Solidsone - формован камък, естествени камъни, интериорно стъкло и стъклени плочки, както и екологични бои и лакове. Фирмата разполага с два търговски офиса в София, както и такива в градовете Варна и Бургас. Посетете нашия уеб сайт, за да разгледате галерии от снимки и подробна информация за предлаганите решения и изделия - кухненски плотове, бар плотове, плотове и мивки за баня, настилки, облицовки, стъпала, первази, конзоли, светещи интериорни стени и много други, подходящи за Вашия дом, хотел, SPA център, заведение, търговски обект. Придайте стил и лукс на интериора!
Производство и монтаж на алуминиева и PVC дограма - гр.Плевен
BNNS Solar Systems е вносител и разпространител на българския пазар на слънчеви колектори със селективно покритие. Предлага широка гама продукти : вакуумно тръбни и плоски колектори, фотоволтаични модули, бойлери и соларни компоненти за пълна окомплектовка на енергоспестяващи слънчеви системи.
Високо качество на достъпни цени Цялостни ремонти съобразени с Вашите нужди. Козметични,частични,основни ремонти. Технически лица на обектите. Изпълнение в срок,коректност към всеки клиент. Фиксирани цени,гаранция за качество в писмен вид.
Строителство и ремонтни работи на жилищни и промишлени сгради .
Строителство, изработка и монтаж на метални конструкции, маркетинг, мениджмънт, посредничество, комисионерство, търговско представителство на местни и чуждестранни фирми.
Инженерно-геоложки, хидрогеоложки и геофизични проучвания за гражданско и промишлено строителство. Лаборатория "Земна и скална механика"

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.