download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 168/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Изработка и монтаж на алуминиева и пвц дограма, стъклопакети - затворен цикъл. Разполагаме с богат избор на цветни и орнаментни стъкла и огледала.
Магазин железария. Търговия на дребно - ВиК, ел. материали, бои, лепила, санитарен фаянс и още много други.
Дървопреработване и изкупуване на неограничено количество буков и иглолистен материал, производство на детайли за мебелната промишленост и външен обков на сгради. Производство на дървен стъклопакет по немски патент. Фирмата гарантира отлично качество и коректност към клиентите си.
Строително-монтажна фирма. Извьршва груб строеж, сухо строителство и довършителни работи.
Ние сме директен вносител на гранитогрес от Италия. Фабрика производител "GRES 2000 ceramiche". Зареждаме магазини и строителни обекти във Варна и региона. Разполагаме с голяма складова база на територията на гр. Варнa Поддържаме различни видове и цвят гранитогрес. Зареждаме с качество, отговарящо на европейския стандарт. Продажби на дребно и едро
ИНФРАСТРУКТУРНО СТРОИТЕЛСТВО : Текущ, среден и основен ремонт на пътни и улична настилки. Изграждане на пътни, улични и тротоарни настилки. Полагане на асфалтобетонови настилки. Полагане на тротоарни и улични настилки от специални бетонови изделия - унипаваж. Изграждане на детски и спортни площадки. Озеленяване.
Айси Стил е производител на хоризонтални и вертикални витрини за хранителни стоки, сладкарски витрини, витрини за сладолед, топлинни витрини и неутрално търговско обзавеждане - бар плотове, стелажи, работни плотове, рукванди.
Агенция за недвижими имоти и консултации „Имоти и кадастър“ Ви предлага : * посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти * консултации * промяна статута на земеделски земи * градоустройствени процедури * юридическо обезпечаване на сделките
Търговия с висококачествени, фабрично сглобени контейнери(фургони), полиестерни кабини, резервоари за течности, химически WC и др.
Ние сме вносители на ВиК, железария, електроматериали, домашни потреби, инструменти, брави, катинари, четки, въздуховоди, уплътнения, полипропилен, PVC и др. Наши партньори са фирми за обзавеждане на бани, кухни и хотели, ремонтни и строителни фирми. Обслужваме и магазините за ВиК, бои, електроматериали и железария. Набираме дистрибутори от страната за железария, бояджийски пособия, електроматериали, ВиК, домашни потреби, инструменти.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.