download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Дърводобив и дървообработване

<< предходнастраница 35/40 (399 фирми общо)следваща >>
Производство на елементи за палети, елементи за мебели и дървен материал.
MEBELIWORLD - мебели от масив. Реставрация, копия на мебели, интериор, обзавеждане, проектиране, естествена дьрвесина, дизайнерски, луксозни, офис мебели, спални комплекти, легла, кухни, столове, маси, гардероби, обзавеждане за хотели, офиси, жилища, ресторанти.
търговия с дървен материал и туризъм
Фирмата е официален представител на HUSQVARNA за гр. Сливен и региона. Предлагаме пълната гама от машини с марката Husqvarna, извършваме гаранционно и следгаранционно обслужване. При нас можете да намерите голямо разнообразие от електроинструменти с марките SPARKY, BOSCH, MAKITA, SKIL, за които осигуряваме и сервизна поддръжка. В нашия магазин работят добре обучени професионалисти, от които ще получите компетентно мнение и полезни съвети относно Вашите нужди.
Дърводобив и търговия с дървен материал. Строителство, агенция за недвижими имоти, изкупуване на черни и цветни метали.
КПУ ФЕНИКС изработва в стандартни размери и по заявка на клиента врати, прозорци, жалузи, градински мебели и други изделия от иглолистен материал и парен бук с гарантирана влажност, постигната със собствена сушилна камера.
Фирма „Екосвил” ЕООД, гр. Свищов е дъщерно дружество на Фирма "Свилоза" АД, гр. Свищов. Основна дейност на фирмата е закупуване на технологична широколистна дървесина, за собствено производство.
Фирма ЕТ “Васил Миланов” ЕМИВЕС се занимава с рязане на опасни дървета и почистване от дървета на речни корита и труднодостъпни места. Почистване на имоти и дворове от храстова растителност и трева. Разполага с необходимата техника и професионални резачи. Налице е собствен транспорт.
Фирма DoorDecor предлага пълна гама врати за Вашия дом/офис/гараж. Производство на специални врати - железни, стъклени и пожароустойчиви.
Производство на продукти и детайли от масивна дървесина, слоисти елементи, витослепени детайли.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.