download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Дърводобив и дървообработване

<< предходнастраница 34/40 (399 фирми общо)следваща >>
Производство на стандартни талпи, янове, полуянове и дъски от дъбов материал с дебелина 3 см, 5 см и 7 см, широчина от 12 см нагоре и дължина от 2 до 4 м, както и всякакви видове нестандартни размери по спецификация на клиента. Паркетини от дъбов материал с размери: дебелина: от 2 до 3 см, ширина: от 6 до 12 см и дължина до 100 см.
ИЗОСОФТ ЕООД внася авт. линии за производство на брикети, пелети от дървесни и раст. отпадъци, карбонизиращи машини за производство на дървени въглища, строителни машини и съоръжения, линии за производство на крака за палети от дърв. отпадъци, рафинерийни системи, авт. линии за производство на пелети и гранули за животни и всякакъв вид съоръжения и машини по предпочитание на клинтите.
Легато ООД, със седалище в гр. София, развива своята дейност повече от 7 години в областта на проектирането и производството на мебели с нестандартни решения, обзавеждане на хотели, заведения, казина, магазини, офиси и жилищни сгради. Фирмата работи с широка гама от висококачествени материали и съвременни технологии. Нашият екип от инженери, дизайнери и квалифицирани специалисти осигуряват на клиентите ни оригиналност, функционалност, естетика и уют в обзавеждането, с оптимално съчетаване между цени и високо качество.
Производство на облицовки от дърво /дюшеме, ламперия/ - стандартни и нестандартни размери. Хотелиерство - Цигов Чарк - Яз. Батак фирмата разполага с 8 луксозни апартамента разположени в 4 еднакви вили.
Фасониране на иглолистен дървен материал: талпи, греди, кофражни дъски, летви за керемиди, челни дъски, обшивка (ламперия), дюшеме, первази - рендосване и шпонтиране на всякакъв вид дървени профили.
Дървопреработване и изкупуване на неограничено количество буков и иглолистен материал, производство на детайли за мебелната промишленост и външен обков на сгради. Производство на дървен стъклопакет по немски патент. Фирмата гарантира отлично качество и коректност към клиентите си.
Производство на мебели от масивно дърво - кухненско и офис обзавеждане, спални, трапезарии, гардероби, секционна мебел.
Изработва детайли за паркет - призми и квадрати от орех, дъб, череша, бук и др. Дъски, талпи и заготовки от топола за палета.
Производител на интериорни врати: Фурнирован MDF Ламиниран MDF Двуцветно фрезован MDF Американска кора Стъклени врати АL. или PVC Входни блиндирани c MDF Избелен дъб Фурнир
Производство на дървен материал. Фирмата ми се занимава със производство на дървени палети по заявка.Цехът ни е оборудван със сушилня по стандарт-15.Красимир Станчев

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.