download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Дърводобив и дървообработване

<< предходнастраница 36/40 (399 фирми общо)следваща >>
Производство, търговия и доставка на дървени палети по спесификация, всякакъв вид дървени опаковки и амбалаж.
Белемезов ЕООД е представител на - Stihl – Германия 1. Моторни и електрически триони – характеризират се с висока мощност на мотора, компактна и удобна за работа конструкция, малко тегло, висока степен на сигурност и защита на човека и околната среда; 2. Моторни уреди за поддържане на зелените насаждения – съчетават висока производителност с просто обслужване, функционална сигурност и строго контролирано марково качество – моторни коси, храсторези, ножици за рязане на жив плет, електрически и бензинови кастрачки; 3. Уреди за обдухване и засмукване – използват се при необходимост от почистване на големи площи от целия нарязан материал или дървесни семена; 4. Пръскачки – удобно и икономично приложение в овощарството, градинарството, винарството и зеленчукопроизводството; 5. Уреди за почистване – пароструйки, водоструйки и прахосмукачки; 6. Строителни уреди – отрезно-шлифовъчни машини (ъглошлайфи) и пробивни уреди; - VIKING – Австрия – лидер в областта на градинската техника: 1. Косачки – много модели електрически и бензинови косачки за поддържане на тревни площи включително и самоходни косачки със седалка; 2. Градински дробилки – електрически и бензинови за раздробяване на мек материал и клони; 3. Уреди за обработване на почвата – моторни фрези. - AEG – Германия – лидер в областта на ръчни електроинструменти (бормашини, къртачи, шлайфове и др.) и консумативи за тях (свредла, шила и др.) - DRONCO – Германия – дискове за шлайфане и рязане (обикновени и диамантени) за метал и неметал. - STABILA – Германия – най-доброто в областта на нивелацията (нивелири). - HEFELE – Германия – мебелен и архитектурен обков. - FACOM – Франция – инструменти за професионалисти монтьори. - SANDVIK (BAHCO) – Швеция – водеща фирма за изработка на всякакви инструменти за метал и дърво. - BCS – Италия – осигурява резервни части. По заявка може и машина. Предлагаме и широка гама гръбни пръскачки и аксесоари за поливни системи внос от Италия. Фирмата има осигурен сервиз за гаранционно и извънгаранционно поддържане на всички предлагани уреди (и не само тук) с оригинални резервни части. Всички стоки се продават по цени еднакви с цените на вносителите.
Сглобяеми дървени къщи, дървообработване, фасониран дървен материал, мебели
Металика - 2005” ЕООД е фирма с предмет на дейност проектиране, производство, вътрешна и външна търговия на дървообработващи машини и оборудване. Ние ви предлагаме: на абрихти, щрайхмуси, фрези и комбинирани пет-операционни машини, както и машини по индивидуална поръчка. Metalika 2005 is produsing and construction woodwork machines for selling and export. At present we offer full range of woodwork machines.
Още информация за интериорните врати БургасДоор За разлика от популярните в страната като врати тип Крафт Мастер, произвежданите от нас интериорни врати са: • Боядисани с водноразтворими бои гланц или мат. • Челата на таблите не са със залепен кант, а китвани с водноразтворим кит и шлайфани. • Вратите с конкретни имена (Златен дъб и т.н.) имат свежи (бистри) цветове. • Която и да е част от вратите не мирише на боя (т.н. миризма на ново). • В долния ляв ъгъл на панела има релефен знак М Masonite. Характерно за панелите произвеждани от тази корпорация е, че структурата на фладера е фина, защото са произведени от HDF, а не от MDF. Доставки до фирмите от страната, за които правим врати ги получават от нашата рампа. Моделите са тези, показаните в burgasdoor.com. Можем да Ви предоставим картелка с цветове на врати с “Конкретни имена”. Другите цветове (1080) са по каталога на Левис – Сикенс и си имат лесен за ползване код. Таблите на интериорните врати са олекотени, с лицеви панели от високоякостен HDF производство на Masonite. Касите на интериорните врати са трислойни, масивни с дебелина 42 мм., състоящи се от МDF 12 мм.+ чамов масив 18 мм. + МDF 12 мм. Первазите на интериорните врати са двустранно компенсационни (ъглови, два регулируеми). Те покриват всички несъществени дефекти (неравности) по стените. Бравите използвани в комплекта интериорна врата са от висок клас ( изработени изцяло от метал ), с лагерно тяло за дръжките. При желание те могат да се заменят с още по-луксозни. Дръжките използвани в комплекта интериорна врата са с цвят бял, крем или хром. При желание те могат да бъдат заменяни с много луксозни от плътен месинг в два цвята (злато и бял сатен или бял сатен и никел. Уплътненията използвани в комплекта интериорна врата са с цвят, който е в хармония с основния цвят на вратите. Пантите използвани в комплекта интериорна врата са от в различни разцветки и се комплектоват по желание в хармония с ползваните брава и дръжки. Монтажните види са осигурени 100% и са от най-добро качество. Нашия комплект интериорна врата се състои от изброените по-горе компоненти. Цените в което и да е търговско предложение не могат да се отнасят за част от комплекта интериорна врата, освен ако изрично не е посочено, какво отпада от него и каква нова единична цена се е формирала. За всички чувствителни от екологична гледна точка материали като бои, лакове, лепила и други са осигурени необходимите сертификати.
Вили 7М Цигов Чарк разполага с 8 луксозни апартамента, външен басейн, детски кът, безжичен интернет, хладилник, микровълнова печка, кухненски бокс, цифрова телевизия.
От 1997г. фирмата развива дейност в областта на разработването и производството на мека мебел. За дългогодишното си присъствие на пазара тя се утвърди като една от водещите в бранша. На 19 май 2007 г. „Мебели Иввекс” откри официално сградата на предприятието за производство на мека мебел. Модерната производствена база, разположена на 5000 кв.м площ, отговаря на всички изисквания на европейските стандарти. Сградата е проектирана специално за производство на мека мебел, което позволява прецизиране на всяко едно работно помещение спрямо специфичните нужди на производството. В производственият процес са внедрени най-новите технологии в производството на мебели, нови и модерни машини, отговарящи на световните изисквания за производство. Мисия: Ние сме организация произвеждаща мебели. Чрез нашите мебели ние внасяме уют и топлина в домовете на хората и правим живота им по-удобен, по-комфортен и по-стилен. Ценности: Ние вярваме в: - Това, че хората са най-ценния ресурс на всяка организация и че те са ключа към успеха и силата на конкурентното предимство. - Коректност, точност и почтеност във взаимоотношенията с партньорите ни - Непрекъснатото целенасочено развитие на нас самите, на екипа, на технологиите, на начина ни на мислене. - В единомислието, единството, доверието и сплотеността на екипа на фирмата, в „НИЕ” - Ние вярваме, че можем да отговорим на очакванията на нашите клиенти за качествени изделия и обслужване сега и в бъдеще. Визия: - Нашите мебели ще определят модните тенденции в потреблението на мебели. - Марката Мебели Иввекс ще е символ на различни, луксозни, стилни, функционални, удобни и качествени мебели в България и в Европейският съюз, отговарящи на очакванията и изискванията на клиентите ни. - Нашите клиенти ще получават уникално обслужване. Те ще почувстват, че са попаднали на точното място и ще останат с трайно усещане на задоволство. - Ние ще сме съвременна, просперираща, стабилна компания с традиции и бъдеще. - Нашият екип ще е от амбициозни, силни, сплотени, квалифицирани и мотивирани служители. - Нашата компания ще стане притегателно място за способни хора, желаещи да се развиват и усъвършенстват.
Дърводобив, дървопреработване . Продаваме дърва за горене от склад.
Обзавеждане на ресторанти, барове, винарни и кухни за дома. Продажба на тикова подова настилка[банкирай] и монтаж.
Дърводобив, дървопреработване. Продават се и дърва за горене от склад.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.