download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Да се посмеем,без снимки:))))

Автор
Съобщение
karadzha
Чет, 27.08.15, 12:23
В Америка паднал космически кораб.Естествено,хората се опитали да отворят вратата,но не успели.Специалните части също опитали,но и те не успели.И така цялата държава се изредила,но без успех.По новините президентът обявил награда:
-Който успее да отвори вратата на кораба,получава 5.000.000.000 долара.
По късно в новините:
-Неизвестният човек,с неизвестното име Бай Ганьо,от неизвестната държава България,отворил вратата с неизвестното заклинание и чук:
-ЕЙ СЯ ВИ ЕБАХ МАЙКАТА!!
johnmotson
Пет, 28.08.15, 14:11
ВЕЧНИТЕ ВЪПРОСИ ОКОЛО ТЕБ!
...Когато си самотен, питат те за гадже.
Когато имаш гадже, питат те кога ще е сватбата.
Като се ожениш, питат те кога ще имаш деца.
Когато имаш едно, питат те кога ще има друго.
Ако се разведеш, питат те защо.
Ако опиташ да започнеш живота си от начало, питат те защо толкова скоро.
На хората никога нищо не се харесва!
Бъдете горди с това, което СТЕ! И да не ви пука какво мислят хората за вас.
Защото всеки от нас може да живее живота си САМО ВЕДНЪЖ ...
ТОВА Е ЖИВОТА! :)
ТОВА Е ЖИВОТА! :)

johnmotson
Пон, 31.08.15, 13:17
Да се посмеем на себе си а защо не и на близките!

             
            МРЪСНАТА ИСТИНА ЗА ВСИЧКИ ЗНАЦИ ОТ ЗОДИАКА

Хороскопите се правят от хора, които искат само да ви угодят …Тази статия ще ви отвори очите за реалната астрология и за това кой сте, ако и повярвате!

Овен

По принцип, вие сте една маймуна. Овенът е импулсивен, агресивен и създава много шум. На вашият характер му липсва дълбочина, така че много хора вярват, че сте “фалшификат”, играещ за пред публиката.

Много хора искат да знаят какво имате в главата си, но истината е, че в нея няма нищо. Способността Ви да опростявате реалността е редукционна, т.е. вие опростявате света, не за да стане по-разбираем за другите, а за да стане по-ясен за вас лично. Но липсата на далновидност ви прави наивни и глупави.

Телец

Вие сте скучен дребен собственик. Но най-лошото е, че телците са най-упоритите същества на планетата. “Мое, мое, мое!”. Ето защо обичат да играят на “Монополи”. Доларите са се превърнали във ваш живот, въпреки че това другите не ви казват.

Близнаци

Имате синдром на дефицит на вниманието? Можете да отричате, но основната характеристика на този знак на зодиака е пълна неспособност да се съсредоточи и да се успокои. В главата ви постоянно се извива мощен водовъртеж от различни мисли. И вие дори не сте състояние да ги запомните или осъзнаете. Като цяло това е по-зле и от празната глава на овните.

Вие сте истински майстор по създаването на хаос и безредици. Близките със сигурност ви мислят за непоносим.

Рак

Така и не сте пораснали. Раците по принцип остават деца завинаги. А са и невъздържани и не знаят как да контролират своите емоции. Целият им живот е непрекъснат нервен срив. Така че не се изненадвайте, ако близките ви считат за истерик.

И още – те са егоисти. И са така взискателни към себе си, че превръщат в кошмар не само живота на другите, но и своя. “Защо аз? Защо отново аз ? Никой не го е грижа за мен. Аз съм толкова нещастен, “- постоянно си мислят раците.

Лъв

В света няма по-невнимателни хора от лъвовете. Те винаги са заети само със себе си и с привличане на внимание. Вие всъщност се считате за изключителен човек, достоен за похвала и внимание повече от другите?

А лъвовете освен това са дребнави. Всичко, което са готови да правят с дни – това е само нарцисизъм. Е, и да унижават другите, те също така умеят добре, разбира се.

Дева

Девите са постоянно притеснени: те искат да контролират всичко. Затова на девите им е задължен целият свят! Но също така те помагат на другите и го правят постоянно. Но под този фалшив алтруизъм лежи забулен нарцисизъм. Те помагат на другите само за да кажат на всички, колко са грижовни и надеждни.

Везни

Можете да бъдете социопат! Хора като вас никога не знаят какви капризи и изисквания ще измислят след един час. Да се угоди на везните е нереалистично.

loading...
И са майстори манипулатори. Те непрекъснато изследват тяхната среда, като поставят хладни етикети. Понякога изглежда, че са хора-роботи. Те просто са програмирани да казват правилните неща в точното време на правилните хора.

И накрая, най-неприятното нещо за вас: вашата измислена разумността всъщност е отражение на празно позьорство. Опитвате се да изглеждате добре, но всеки може да види, че вашият вътрешен свят е празен.

Скорпион

Вие сте дребно отмъстително чудовище. Вие проектирате вашата несигурност във всички около вас. Вие удряте на първо място по тези, които са най-важни за вас. Вие обичате да гледате страданията на другите. Само защото сте се убедени, че те заслужават това страдание. Можете да отровите всички, с които общувате.

Стрелец

Хората си мислят, че сте интелигентен човек, но това не е вярно. Просто повтаряте идеите и лозунгите на други интелигентни и мислещи хора. Ръсите цитати. И изглежда, това е единственият начин да водите разговор.

А през цялото време ви е скучно – във всяка ситуация и във всяка компания. И вие не знаете как да скриете това.

А главата ви е винаги заета с мисли по темата – какво мислят и казват другите. Това също така обяснява вашата склонност към преувеличение.

Стрелецът е отличен шеф: той не се интересува от другите, той подозира всички във всички смъртни грехове, и той, като цяло, не се интересува от това, че никой не го обича.

Козирог

Козирозите са най-добрите доносници на планета. Хора, които са готови да тръгнат на главите си заради своите цели. Не им пука за никого освен за себе си. И сте готови да хвърлите под автобуса всеки, за да получите това, което искате. Вие сте егоист и обсебен от социалния си статус.

Дори и творчество за вас – това е просто начин да станете известен.

Водолей

Смятате се за “твърде обикновен”, затова постоянно шокирате хората за да докажете своята уникалност. Вие сте толкова обсебени от собствената си личност, че в крайна сметка близки хора нямате. Никой не е в състояние да разбере вашия изтънчен творчески характер.

Отговаряте на света с взаимност. Защо ви е нужен външния свят и неговите “сиви” жители , след като имате свой богат вътрешен свят? Вие искате да бъде оставен на мира? OK, няма проблем!

Риби

Драмааа! Рибите казват, че не търпят сцени, но те самите редовно ги правят. Целият живот на рибите е едно голямо бедствие. Неспособността ви да се застъпите за себе си превръща живота ви в хаос. И завистта ви прави неудачник.

Вие сте този човек, който постоянно се оплаква от тъпия живот, и никога не прави нищо, за да промени нещо. Разбира се, какъв живот – вие сте така претоварени с работа! Вие сте нещастни и правите нещастни всички хора наоколо.
       Дявол да го вземе ама много истина бе! Чак да те заболи... Пфуу...

plamil
Съб, 20.02.16, 21:33
Някой помни ли:
Syntax Erorr
Type Mishmatch Erorr
Can`t Continue Erorr

редактиран от plamil на 08.06.18 09:37
iceman_
Чет, 07.06.18, 17:56
Училищен Клас От 86-а:
15 Момичета И 14 Момчета...
Училищен Клас От 2016-а:
6 Вегани, 4 Феминистки, 5 Блогъри, 8 Хипстъри И 2 Метросексуални....
karadzha
Пон, 11.06.18, 23:17
След няколко години автомобилите ще са с вграден "Фейсбук". Правиш маневра, правиш задръстване и... моментално ти излиза съобщение: "27 души считат, че ти си пед*раст, 32-ма вежливо питат - "Кой ти даде книжка, бе?" и "Публикацията е харесана от патрул на КАТ...".
karadzha
Пет, 15.06.18, 05:09
SMS съобщение: - Иване, престани да наричаш дядо си в чата "онова куку" - разкри те по IP адреса! Баба ти
karadzha
Нед, 17.06.18, 02:50
Попитали радио Ереван:

- Как се доят овце?

- Като пуснеш нов iPhone на пазара...

 

Занятие в казармата. Капитан обяснява на войниците:
- Тази наша секретна апаратура може да работи в диапазона от -300 градуса по целзий до +300 градуса по целзий.
- Господин капитан, не може да бъде от -300, учените са установили, че абсолютната нула е -273 градуса целзий.
- Повтарям още веднъж, това е секретна апаратура и учените не могат да знаят при какви условия тя работи.

iceman_
Пон, 18.06.18, 11:27
В Америка паднал космически кораб.Естествено,хората се опитали да отворят вратата,но не успели.Специалните части също опитали,но и те не успели.И така цялата държава се изредила,но без успех.По новините президентът обявил награда:
-Който успее да отвори вратата на кораба,получава 5.000.000.000 долара.
По късно в новините:
-Неизвестният човек,с неизвестното име Бай Ганьо,от неизвестната държава България,отворил вратата с неизвестното заклинание и чук:
-ЕЙ СЯ ВИ ЕБАХ МАЙКАТА!!!

  

- Знаеш ли, че Пешо минал на работа в Енергото!

- Кой ще го вземе на работа в Енергото, бе, той нали е пенсионер?!

- Ами, не знам - видях му снимката на един стълб.

  

Тази сутрин един приятел надълго и нашироко ми обясняваше какви били широки, и просторни, и чисти улиците в Швейцария. Аз веднага го контрирах, че нашите пък са по-дълбоки.

Влизат Пеевски и Сидеров в една аптека.
–Два капута!-казва Сидеров.
–Виждам!-казва аптекарят.А нещо ще желаете ли?...

  

- Знаете ли кое е общото между мен и манекенките на Виктория Сикрет?
- Гладни сме!!!

  

Едно цигане рови в контейнер за боклук. Кола се блъска в контейнера. Цигането изкача поглежда шофьора и пита:
- Ще се договорим ли нещо или да викам КАТ?

Ако жена ти казва:

– Пак си лежиш на дивана!?! Лежи си, мой сладичък! Толкова те обичам… – то бъди сигурен, че говори на котарака.

  

Три часа през нощта. Добрата фея получава SMS: - Забравих за полунощ. В тиквата съм заедно с мишките. Чоплим семки.

  

– Какви традиции имате във вашето семейство?

– Ами, точно като съм се прибрал от работа и съм се съблякъл, да ме изпратят до магазина...

Отишъл прекрасният принц на ресторант и си поръчал жабешки бутчета. Донесли му жабата, допрял я той до устните си и тя се превърнала в принцеса. Целувал я пак, какво ли още не я правил - тя си останала принцеса, не се превърнала пак в жаба. Наложило се така да я яде...

  

Жена се оплаква на мъжа си:

- Децата станаха просто непоносими! Приемат съвети само от разни идиоти... Поговори с тях, моля те!

  

Питат някакъв:

- Познавате ли тази жена?

- Бегло... 15 години бях женен за нея...

Вече се разбра официално защо спряха бюлетина за нивото на река Дунав в сантиметри - защото това били лични данни на реката.

  

Множествен оргазъм при жената - получила е заплата, дрехите са изпрани, къщата е почистена, храната е приготвена, децата са на село и най-важното - мъжът е в командировка и си е забравил в къщи кредитната карта заедно с ПИН кода!

  

Депутат срещнал селянин и го попитал:

- Ти колко си учил, байчо?

- Епа, завършил съм трето отделение.

- А аз съм завършил основно образование, техникум, имам и две висши образования - общо съм учил 25 години.

- Малее! Епа ти ептен нищо не си знаял, бе!

  

Хващат малко циганче да краде на пазара... Наблизо има полицай. Слага му белезници и го повежда към участъка. Майката на цигането плаче и се моли на полицая:

- Сакън, старши, недей, бе, разваляш сефтето на детето! Сакън! Нищо няма да стане от него, пусни го!

karadzha
Пон, 18.06.18, 15:03
Жена пита съпруга си:
- Ако отида при друг мъж, на теб мъчно ли ще ти е?
- Е, какъв пък ми е той, та да ми е мъчно за него?
__ __ __ __ __

В купето на влака четирима мъже разговарят на тема "рога":
- Най-големите рогоносци са лекарите! Постоянно дежурства, спешни случаи… И жените им… какво да правят!?
- Не, военните! Постоянно наряди, учения…
- Глупости, моряците са най-големите рогоносци! С месеци в морето…
- Ти какво ще кажеш? - попитали четвъртия, който седял умислен.
- Какво да кажа?!? Аз съм лекар… на боен кораб…
__ __ __ __ __

- Ама защо само ми намигате?
- Съжалявам, това е тик.
- Гадно е така, аз вече се бях навила...

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.